UDC 37

PROPER NUTRITION AMONG STUDENTS

Kostina Anastasia Sergeevna1, Garipova Albina Zufarovna2
1Yelabuga Institute of Kazan Federal University
2Yelabuga Institute of Kazan Federal University, Senior Lecturer, Faculty of Physical Culture, Department of Physical Education.

Abstract
The article discusses proper nutrition, its popularity among students. Given the results of the study based on the pedagogical Institute.

Category: Pedagogics

Article reference:
Proper nutrition among students // Psychology, sociology and pedagogy. 2016. № 6 [Electronic journal]. URL: https://psychology.snauka.ru/en/2016/06/6861

View this article in Russian

Sorry, this article is only available in Русский.



All articles of author «Бурдина Надежда Николаевна»


© If you have found a violation of copyrights please notify us immediately by e-mail or feedback form.

Contact author (comments/reviews)

One comment to “Proper nutrition among students”

  1. 23.06.2017 at 09:49

    Почему-то всегда рассматривается вопрос питания студентов со стороны студентов. По принципу дел утопающих. Еще же есть вторая сторона.
    Та, которая продает еду студентам. И эта сторона тоже может способствовать нормальному питанию студентов. Скажем, накручивать не 300 процентов а 100.
    Реальный пример:
    Борщ – 250 г. – 16 руб.
    Оливье- 100 г. – 20 руб
    Жаркое по-домашнему 255 г. – 50 руб
    Источник: http://zakonrk.ru/index.php/stati/ot-yuristov/menyu-v-krymskom-federalnom-universitete
    Так питаются крымские студенты в КФУ.

Write comment

You must authorise to write a comment.

Если Вы еще не зарегистрированы на сайте, то Вам необходимо зарегистрироваться: